Prodigy

Prodigy -Beschikbaar 

Leeftijd : 13 jaar
Ras: Boxer mix
Geslacht : Reu , gecastreerd
Gewicht : 15 kilo
Hoogte: 55  cm
Herkomst: 

Omschrijving

Prodigy woont al ruim 2 jaar in het asiel want wie adopteert nou een oude hond? Wij vonden dat Prodigy een baasje verdient waar hij mag gaan genieten van zijn pensioen.
Hij is binnen gebracht om ingeslapen te worden, hij woonde daarvoor een lange tijd op straat en viel menig groepen straathonden lastig en werdt verjaagd door kinderen op straat. 1 van onze vrijwilligers zag hem en heeft hem meegenomen naar het asiel. Prodigy vond op straat eten en wist precies waar hij heen moest gaan dus hem vangen was best een ding. De mensen die hadden gebeld over Prodigy gaven aan dat het beter was als hij werdt ingeslapen omdat hij al oud was! Sindsdien wordt hij in het Griekse asiel en hij heeft hij zich ontpopt tot een redelijke actieve hond voor zijn leeftijd. Spelen met speelgoed is niet zijn ding maar een dennenappel is altijd wel erg leuk om er achteraan te gaan.  De hete en koude zomers doen hem niet goed. In de winter heeft hij altijd moeite om op gewicht te blijven , en wordt hij een echte oude chagrijnige man. Hij ligt dan het liefste de hele dag in de kennel. De hete zomers vind hij ook niks en blijft dan in de schaduw. Prodigy kan prima mee aan de riem lopen , wij plaatsen Prodigy liever niet bij andere honden en katten. Prodigy is redelijk jaloers aangelegd en durft met de andere honden in het asiel soms de strijd nog wel eens aan te gaan als het om aandacht of eten gaat ondanks dat hij in een grote roedel verblijft overdag buiten.
Prodigy eet het liefst ook in rust en verblijft daarom ook alleen in een kennel. Daarom plaatsen wij hem dus als enigst hond.

Profielschets adoptant(en)
Prodigy zoekt een plekje waar hij kan genieten van zijn pensioen en waar niet veel van hem verwacht wordt. Dus trainen of actief dingen ondernemen is niks voor Prodigy.
Gezien zijn leeftijd wordt hij niet geplaatst in een situatie waar kinderen & katten aanwezig zijn. Katten zijn niet zijn ding en kinderen onder de 16 jaar wordt hij zenuwachtig van. Prodigy is geen hond om lange wandelingen mee te maken daarvoor is hij al aardig voor op leeftijd. Een huis met tuin is zeer gewenst voor Prodigy.

Overige informatie

Prodigy is bij adoptie  ontwormd, ontvlooid, ingeënt gecastreerd en
natuurlijk in het bezit van een Europees paspoortje.

De adoptiebijdrage voor Prodigy bedraagt € 225,-.

Bij de adoptiebijdrage zit tevens een bedrag van 5 euro  voor de registratie van de chip.
Deze is wettelijk verplicht en wordt door huizezwerfhond verzorgd.

Wanneer u geïnteresseerd bent in Prodigy dan kunt u contact opnemen met :
info@huizezwerfhond.nl

Of op Maandag tot Dinsdag en van
Donderdag 
tot Vrijdag van 11.00 tot 17.00  op:
06-39433342

 

Op woensdag en in het weekend zijn wij niet
telefonisch bereikbaar alleen via de mail!!!