Piratis

Piratis– Beschikbaar 

Leeftijd : 10 jaar
Ras: Mix
Geslacht : Reu , gecastreerd
Gewicht : 35 kilo
Hoogte: 65 cm
Herkomst: 

Omschrijving
Piratis the guy with one eye…
Piratis is 2 jaar terug in het asiel gebracht met de intentie om hem in te laten slapen hij zou agressief zijn. Dit bleek echter niet te kloppen! Hij had  een zwaar ontstoken oog die hem vreselijke pijn bezorgde. Nog dezelfde dag is het oog verwijderd in onze kliniek en toen bleek Piratis een ontzettende lieve hond die gewoon opbloeide.  Waarschijnlijk heeft hij zijn hele leven op straat gewoond. Ondanks dat is een hele lieve hond die prima aan de riem loopt & de dagelijkse routine in het asiel goed kent. 
Hij is open en vriendelijk naar mensen toe. Piratis is een oudere hond die van aandacht houd en het heerlijk vindt als er mensen in de kennels stappen.
Piratis is beslist geen hond voor een appartement. Hij geniet van het buiten zijn & vanwege zijn artrose is het beter dat hij geen trap meer loopt
en vanwege zijn leeftijd en ouderdomsklachten heeft hij echt wel wat ruimte nodig. Wij vinden dat Piratis zijn laatste paar maanden/jaren een warm huis/mand verdient.
Waar hij kan gaan genieten van zijn pensioen, en kan laten zien wat voor fijn maatje hij is.

Profielschets adoptant(en)
Piratis houdt absoluut niet van drukte & kleine kinderen vind hij erg spannend. Daarom plaatsen wij hem liever niet bij kinderen onder 12 jaar.
Een druk gezinsleven daar past Piratis niet in. Hij zoekt een plekje waar hij zijn laatste jaren/maanden mag slijten. Piratis heeft artrose in zijn rug/heupen.
Met supplementen en extra ondersteuning kan hij nog lang genieten van zijn leven. Ondanks zijn leeftijd geniet hij volop van de dagen in het asiel. Spelen met andere
honden is niet helemaal zijn ding , enige jaloezie is er dan aanwezig. Daarom plaatsen wij hem als enige hond. Hij kan prima met andere honden opschieten alleen het is hem te gauw te druk en hij houdt er niet van om de aandacht te delen.

Overige informatie

Piratis is bij adoptie gecastreerd, ontwormd, ontvlooid, ingeënt en
natuurlijk in het bezit van een Europees paspoortje.
Piratis is getest op mediterrane ziektes en testte negatief . ( gezond)
De adoptiebijdrage voor Piratis bedraagt € 195,-.

Bij de adoptiebijdrage zit tevens een bedrag van 5 euro  voor de registratie van de chip.
Deze is wettelijk verplicht en wordt door huizezwerfhond verzorgd.

Wanneer u geïnteresseerd bent in Piratis , dan kunt u contact opnemen met :
info@huizezwerfhond.nl

Of op Maandag tot Dinsdag en van
Donderdag 
tot Vrijdag van 11.00 tot 17.00  op:
06-39433342

 

Op woensdag en in het weekend zijn wij niet
telefonisch bereikbaar alleen via de mail!!!