Elise

Elise

Elise - Beschikbaar 

Leeftijd :  7 maanden
Ras:  Herder mix
Geslacht : Teefje
Gewicht : 18 kilo
Hoogte: 58 cm
Herkomst: Spanje

Omschrijving

Onze Elise is 1 van de herderpups die begin Mei in een spaans asiel over het hek gegooid werden. Na een begin in Spanje in de opvang kwam zij in Augustus  naar Nederland toe en verblijft nu in een gastgezin in de regio Noord Holland. Zij deelt hier haar huis met 3 andere honden en dit gaat uitstekend. Zij is in het begin wat afwachtend maar eenmaal even dingen bekeken komt zij gezellig kennismaken. Bezoek wordt vriendelijk begroet en zij is een aanhankelijk dametje toe naar iedereen. Het lopen aan de riem gaat haar prima af , natuurlijk zal een toekomstig baasje met een leuke cursus de puntjes op de i moeten zetten, maarzij is hier slim genoeg voor. . Zoals de meeste herders is zij zeer leergierig en alert op wat er om haar heen gebeurt. Zij pikt dingen snel op en is zeer nieuwsgierig naar dewereld om haar heen. In huis kan zij zich prima vermaken , zij heeft haar eigen speelgoed en als zij moe is gaat zij uit zichzelf in de bench liggen. Dit is ook haarplekje gedurende de nacht of als zij even alleen thuis moet blijven. Zij is maatjes met de aanwezige honden in het gastgezin en speelt graag met hen.
Ook is het natuurlijk heerlijk om in het gras te gaan rollen ... Al met al is Elise gewoon een super leuke puber  die klaar is voor de volgende stap.
Elise is dol op wandelen , lekker de buitenlucht in. Op veilig terrein kan zij los lopen en luistert dan ook goed als zij geroepen wordt.
Daarnaast heeft zij geen hekel aan water, met de huidige temperaturen neemt zij rustig een duik ...
Ook is zij niet bang voor onweer of vuurwerk en mee gaan in de auto is geen enkel punt.
Wij zoeken een eigen gezin of baas die haar verder opvoed en dit ook serieus neemt. Dus mensen die tijd hebben voor haar , een thuis waar zij geen uren alleen thuis hoeft te blijven en waar men zich realiseert wat het inhoudt om een pup op te voeden.
Maar voor diegene die die uitdaging aangaat krijgt echt een trouwe metgezel en een maatje voor het leven.

Profielschets adoptant(en)
Elise   is op zoek naar een baas of gezin met voldoende tijd om haar verder   op te voeden. Dat houd in dat zij  niet geplaatst wordt
in een situatie waarin zij veel alleen thuis moet zijn. Elise   kan prima in een gezin met kinderen geplaatst worden, en andere
honden en katten zijn geen enkel bezwaar.

Overige informatie
Elise    is bij adoptie ontwormd, ontvlooid, ingeënt en
natuurlijk in het bezit van een Europees paspoortje.
De adoptiebijdrage voor Elise   bedraagt € 325,-.

Wanneer u geïnteresseerd bent in Elise  dan kunt u contact opnemen met :
info@huizezwerfhond.nl
Of op Maandag tot Dinsdag en van
Donderdag tot Vrijdag van 11.00 tot 17.00  op:

06-39433342

Op woensdag en in het weekend zijn wij niet
telefonisch bereikbaar alleen via de mail!!